Cheesecake Health & Well-Being

Hälsosammare recept på körsbärscheesecake

Ingredienser

Arbetssätt

Kaksmet
I en blandningsskål med paddeltillbehör, blanda alla ingredienser tillsammans i 5 minuter på medelhastighet. Bred ut i en 60x40 ram och grädda.

Körsbärs-Cheesecake
Blanda båda ingredienserna och bred ut på den satin cream cake och grädda

Körsbärsfyllning
Förblötlägg gelatinet i minst 15 minuter innan användning. Smält gelatinet och tillsätt det i Topfil, bred ut det på den bakade och avsvalnade cheesecaken.

Dekoration
Placera den skurna cheesecaken på en rektangel av acetat och spritsa grädden på båda sidor. Tryck plasten mot grädden så att den fastnar på cheesecaken.

Historien bakom health & wellbeing-cheesecaken

Mer än hälften av globala konsumenter skulle föredra att ha hälsosammare alternativ till sina favoritgodisar för att säkerställa att de inte behöver kompromissa med sina konsumtionsvanor. Därför vill vi, för en hälso- och välbefinnandecheesecake, inspirera dig genom att tillsätta mer frukt i cheesecaken och arbeta med ingredienser med reducerat sockerinnehåll. På så sätt kan du erbjuda dina konsumenter en njutbar godbit med förbättrade näringsvärden!

Upptäck Nutrition info

190.47Kcal
Energy

799.81Kj
Energy

7.85g
Fat

4.13g
Saturates

26.44g
Carbohydrates

18.88g
Sugars

*

Relaterade Recept
Klassisk Cheesecake
En tidlös klassisk cheesecake med Deli Cheesecake 2.0.
Kreativ Charlotte Cheesecake
Återskapa din favoritklassiker genom att kombinera två klassiker inom konditorikonsten.
Hållbar Cheesecake
Genom att tillsätta lokalt odlade frukter till en klassiker inom konditoriet för att öka medvetenheten om det ekologiska fotavtrycket.
Klassisk mangokaka
En utsökt godsak från Filippinerna för att tillfredsställa dina kunders behov
Kreativ Mangokaka
Den ultimata lösningen för att överbrygga försäljningsgapet under sommarmånaderna
Hälsosammare mangokaka
Den ultimata lösningen för att överbrygga försäljningsgapet under sommarmånaderna.
Hållbar Mangokaka
En hållbar och god delikatess för konsumenter som vill prova växtbaserade desserter.