Klassisk mangokaka

Ingredienser

Arbetssätt

Kaksmet
Blanda alla ingredienser i 5 minuter på medelhastighet. Bred ut på en silikonmatta till 5 mm och grädda.

Crème Diplomat
Blanda Cremyvit och vatten på hög hastighet i fem minuter med visp. Låt vila i några minuter innan du blandar igen för att bryta gelébildningen för hand. Vispa Passionata tills du får styva toppar av vispad grädde och tillsätt till Cremyvit-blandningen.

Fruktfyllning
Skopa Topfil Finest Mango 70% i en spritspåse och spritsa mellan och ovanpå lagerkakan och grädden.

Vispad Grädde
Vispa Passionata till styva toppar med visp

Montering

Skär ut 3 skivor av mangokakan med en diameter på 18 cm, spritsa 120 gram diplomatkräm och 80 gram Topfil Finest Mango 70% mellan varje lager. Avsluta med den vispade Passionata och ett lager Topfil Finest Mango 70% ovanpå.

Upptäck

Relaterade Recept