Hållbar Mangokaka

Ingredienser

Arbetssätt

Kaksmet
Blanda alla ingredienser i 5 minuter på medelhastighet. Bred ut på en silikonmatta till 5 mm och grädda.

Crème Diplomat
Blanda Cremyvit Classic Plant-Based och vatten på hög hastighet i fem minuter i en blandningsskål med visptillbehör. Låt vila i några minuter innan du blandar igen för att bryta gelébildningen för hand. Vispa Ambiante tills du får styva toppar av vispad grädde och tillsätt till Cremyvit Classic Plant-Based-blandningen.

Fruktfyllning
Skopa Topfil Finest Mango 70% i en spritspåse och spritsa mellan och ovanpå lagerkakan och grädden.

Vispad Grädde
I blandningsskålen med visptillbehör, vispa Ambiante till styva toppar.

Montering

Skär ut 3 skivor med en diameter på 18 cm av mangokakan, spritsa 120 gram diplomatkräm och 80 gram Topfil Finest Mango 70% mellan varje skiva. Avsluta med den vispade Ambiante och ett lager Topfil Finest Mango 70% ovanpå.

Relaterade Recept
Klassisk mangokaka
En utsökt godsak från Filippinerna för att tillfredsställa dina kunders behov
Kreativ Mangokaka
Den ultimata lösningen för att överbrygga försäljningsgapet under sommarmånaderna
Hälsosammare mangokaka
Den ultimata lösningen för att överbrygga försäljningsgapet under sommarmånaderna.