Våra åtaganden för ett bättre liv

Oavsett hur ambitiösa våra framtida mål och förhoppningar för planeten är, Puratos kommer alltid att sätta sina människor först. Vi balanserar innovation med tradition för att säkerställa överlägsen kvalitet som aldrig kompromissar med våra värderingar och går utöver för att dela vår framgång med dem som följer med oss ​​längs vägen. 

Vi arbetar i harmoni med de samhällen vi är en del av: vi strävar efter att säkerställa säkra och stabila intäkter för bönder runt om i världen och investerar i att erbjuda livsförändrande utbildningsmöjligheter i våra bageriskolor .  Vi är engagerade i våra anställda och att skapa en omtänksam arbetsmiljö som välkomnar mångfald och främjar personlig utveckling.

Våra långsiktiga mål:

Grupper:

  • 4M€ årlig chokladbonus senast 2025;
  • Öppna en bageriskola varje år;
  • Ha 1 000 elever i programmet Bageriskolor senast 2030;
  • Som en inkluderande arbetsplats, fortsätt att omfamna mångfald och lika möjligheter för alla.

Arv:

  • Bevara de 5 inhemska mexikanska kakaosorterna & fruktens biologiska mångfald;
  • Registrera 10 000 surdegar i vårt digitala bibliotek för att bättre förstå biologisk mångfald.

För mer information, kolla in vår årliga hållbarhetsrapport.

Arv

Arv

Bakning och chokladtillverkning är bland mänsklighetens äldsta och mest uppskattade färdigheter. Vi är mycket stolta över att bevara detta arv.

Människor

Människor

Vi kan bara leva upp till våra löften med hjälp av ett talangfullt team av människor. Det är faktiskt människorna på Puratos som gör oss till de vi är och gör våra värderingar levande.

Gemenskaper

Gemenskaper

Vi arbetar i harmoni med de samhällen vi är en del av: vi strävar efter att säkerställa säkra och stabila intäkter för bönder runt om i världen och investerar i att tillhandahålla livsförändrande utbildningsmöjligheter i våra bageriskolor.

Våra löften till dig och till framtida generationer

Vi är engagerade i att skapa en positiv inverkan på samhället och vi tar inte detta stora ansvar lättvindigt. Med våra åtaganden gentemot dig och framtida generationer är vi hängivna en holistisk verksamhetsmodell som är hållbar, respektfull och balanserad.

Läs mer

Better Planet

Here at Puratos, we know how important it is to take good care of our planet. We reduce, reuse, and recycle as much as we can and have pledged to help preserve our forests and biodiversity. In addition, we aim to source all of our ingredients responsibly, ensuring minimum impact on planet Earth.

Läs mer