Våra löften till dig och till framtida generationer

Våra åtaganden gentemot dig och kommande generationer

Människor alltid varit i hjärtat av familjeägda Puratos. Faktum är att vi har varit engagerade i att säkerställa lyckan och välmåendet för våra teammedlemmar och kunder i över 100 år! Vårt engagemang för dig slutar dock inte där. Vi vill också värna framtiden för kommande generationer. Det är därför våra aktieägare har lovat att förbli familjeägda, förutom att de levererar starka ekonomiska resultat och ger ett livsförändrande bidrag till samhället.

Vi är dedikerade till att skapa en positiv påverkan på samhället och vi tar inte lätt på detta stora ansvar. Med våra åtaganden gentemot dig och framtida generationer är vi hängivna åt en holistisk verksamhetsmodell: en som är hållbar, respektfull och balanserad. För detta ändamål genomför vi planer för att uppnå CO2-neutralitet, använda vatten på ett ansvarsfullt sätt och minska avfallet. 

Vi bevarar traditionella sätt att göra bröd, kakor och choklad på, och våra råvaror hämtas på ett ansvarsfullt sätt. Vi arbetar i harmoni med de samhällen vi är en del av. Vi strävar efter att säkerställa säkra och stabila intäkter för bönder runt om i världen och investerar i att tillhandahålla livsförändrande utbildningsmöjligheter i våra bageriskolor. Människor står i centrum för allt vi gör. Vi är engagerade i våra medarbetare och att skapa en omtänksam arbetsmiljö som välkomnar mångfald och främjar personlig utveckling.

Vår strategi är översatt i tre ambitioner: Bättre hälsa, Bättre planet och Bättre Liv. Utöver detta speglar vårt Mission to Mars-projekt vår vision mot framtiden och vårt engagemang för långsiktig forskning för att förbättra livskvaliteten på jorden.

Bättre hälsa

Bättre hälsa

God hälsa är språngbrädan till ett tillfredsställande liv ; det ger bränsle till drömmar och välbefinnande. Det gör det möjligt för människor att spendera mer kvalitetstid, att njuta av kärleken i sitt liv, att följa passioner och att finna lycka. Näringsrik mat och en hälsosam kost är grunden för god hälsa. Som livsmedelsföretag är vi redo att spela vår roll .

Bättre planet

Bättre planet

Här på Puratos vet vi hur viktigt det är att ta väl hand om vår planet. Vi minskar, återanvänder och återvinner så mycket vi kan och har lovat att hjälpa till att bevara våra skogar och biologiska mångfald. Dessutom strävar vi efter att köpa alla våra ingredienser på ett ansvarsfullt sätt, vilket säkerställer minimal påverkan på planeten jorden .

Bättre liv

Bättre liv

Oavsett hur ambitiösa våra framtida mål och förhoppningar för planeten är, kommer Puratos alltid att sätta sina människor först . Vi balanserar innovation med tradition för att säkerställa överlägsen kvalitet som aldrig kompromissar med våra värderingar och går utöver för att dela vår framgång med dem som följer med oss ​​på vägen .

Mission to Mars

Mission to Mars

Genom att använda de tuffaste förhållandena på planeten Mars som vår extraordinära inspirationskälla, strävar vi efter att ytterligare öka innovationstänket och hjälpa våra kunder att växa sin verksamhet på ett mer hållbart sätt , genom att ha en övergripande positiv inverkan på hela produktionskedjan för bröd, konditori och choklad.