Vi kan bara leva upp till våra löften med hjälp av ett talangfullt team av människor. Det är faktiskt folket på Puratos som gör oss till de vi är och gör våra värderingar levande. De är vår Puratos Magic. Den osynliga kraften av kvalitet, etik, vision, mod, passion och laganda som har styrt vår framgång under de senaste 100 åren. Det är hur vi interagerar med kollegor, externa affärspartners och intressenter, och det är det som säkerställer att vår verksamhet fortsätter att gå framåt på ett ansvarsfullt sätt.

Lärande och utveckling

Precis som innovation är nyckelingrediensen i fortsatt affärstillväxt, är  kontinuerligt lärande nyckelingrediensen i hållbar framgång för våra anställda. Det är därför vi skapade vårt eget Puratos University i 2006. Universitetet har campus i Asien, Latinamerika och Europa och erbjuder högkvalitativ utbildning om våra produkter, teknologier och lösningar, funktionella kapaciteter och ledarskapsförmåga.

Ett nytt Guild-inlärningsprogram har utvecklats för alla tekniska rådgivare och applikationsspecialister över hela världen, i syfte att bygga upp expertis i världsklass på färdiga varor och vårda en kunskapsdelningsgemenskap där mästare utvecklar mästare. Guild-programmet erbjuder flera kurser inom bageri, konditori och chokladexpertis.

Hälsa och säkerhet

Här på Puratos är vi engagerade i att hålla våra anställda säkra och glada, vilket är anledningen till att vi ständigt förbättrar vår hälsa, säkerhet och välbefinnande på arbetsplatsen. Här på Puratos tror vi att en olycka är en många. Vi strävar därför efter att säkerställa en skadefri miljö för alla våra verksamheter över hela världen. Vi övervakar och uppdaterar förmåner för anställda och deras familjer regelbundet för att uppmuntra kvarhållning och skapa en positiv arbetsmiljö. Vi tillhandahåller också regelbundna hälsokontroller för alla anställda och erbjuder sjukförsäkring för dem och deras familjer för att hjälpa dem med sjukvårdskostnader.

Are you looking for the right recipe for your career?

Discover job openings at Puratos!

Better Life

Puratos will always put its people first. We balance innovation with tradition to ensure superior quality that never compromises our values and go above and beyond to share our success with those who walk with us along the way.

Läs mer

Heritage

Baking and chocolate making are among mankind’s oldest and most valued skills. We take great pride in preserving this heritage.

Läs mer