Innovationscenter

Hjälper er att skapa de bästa produkterna 


Vårt globala team med 575 tekniska rådgivare står till din tjänst för att hjälpa dig att vidareutveckla er kompetensen inom bageri, konditori och chokladtillverkning. De delar med sig av sitt professionella kunnande och utvecklar nya recept eller produktkoncept tillsammans med dig för att du ska kunna skapa några av världens bästa produkter.


I vårt nätverk av 88 innovationscenter med den allra senaste utrustningen, kan vi ge dig inspiration, jämföra dina produkter mot konkurrenter och organisera provsmakning så att du kan välja de bästa ingredienserna.

Innovation för alla

Med ett globalt team på mer än 463 tekniska rådgivare, är vårt nätverk av 81 innovationscenter engagerade i att stödja kunder på både lokal och regional nivå, ge dem tillgång till den allra senaste industriutrustningen, expertis och utbildning, samt forskning kring internationella trender.

 

Vårt fokus ligger på tre kärnområden - bageri, konditori och chokladtillverkning - men erbjuder våra tjänster till alla våra kunder, oavsett storlek. Från hantverkare till industritillverkare, från fast food till stormarknader, alla våra kunder är välkomna.

Det är ert innovationscenter

Om du bor för långt bort från något av våra innovationscenter eller om du behöver vägledning på natten eller under helgerna kan du till och med få support i vårt virtuella innovationscenter. Där kan vår virtuella rådgivare hjälpa dig 24/7 med utmaningar du stöter på när du skapar färdiga varor.

Vad kan du få ut av det här?

Tekniska seminarier och produktutveckling

Tekniska seminarier och produktutveckling

 
Specialistutbildning för att förbättra ett aktuellt produktsortiment, utveckla nya recept eller jämföra en produkt mot konkurrenter. Smak, färskhet, konsistens, interaktion mellan ingredienser, näring och kombination av mat – utbildning, expertråd och tekniska seminarier om varje aspekt av produktutveckling.

Kategorihantering

 
Realistiska lönsamhetsmål kan analyseras och genomföras på alla produktkategorier, och tillsammans kan vi utarbeta strategier för att nå dessa mål.
Kategorihantering
Produktprofilering

Produktprofilering

 
Vilka är de viktigaste egenskaperna för dina produkter? Är det konsistens? Är det smak? På våra innovationscenter arbetar vi mot den smak som passar dina kunder bäst främst genom att utveckla din produkts unika egenskaper. Produkterna från en mängd olika tillverkare kommer sedan att rankas för att ta reda på varför vissa produkter får bättre resultat än andra. Sedan tar vi fram skräddarsydda lösningar som gör det möjligt att skapa produkter som tilltalar din målgrupp direkt.

Kompetenscentrum för industriella bagerier

Kompetenscentrum för industriella bagerier ger kunderna möjlighet att utveckla specifika bagerilösningar med hjälp av anläggningar och verktyg.

Kompetenscentrum för industriella konditorier

Kompetenscentrum för industriella konditorier hjälper kunder från hela världen genom att förse dem med alla de faciliteter och verktyg de behöver för att öka sin konditoriverksamhet.