Kompetenscentrum för industriella konditorier

Centrum för spetskompetens

På Puratos är det tydligt och uppenbart att industrikunder har väldigt olika behov än hantverkare, foodserviceföretag och stormarknader. Det är därför som Industrial Patisserie Competence Centers (IPCCs) etablerades, som erbjuder industriella konditoritillverkare fullt utrustade testcenter dedikerade till teknisk innovation och processoptimering.

Forskning

En av våra huvudinriktningar vid IPCC är forskning. Vi ser alltid till att vi är uppdaterade om de senaste trenderna inom konditori och lägger ner mycket tid och energi på att bedriva banbrytande forskning om ingredienser, interaktioner, processer och - i samarbete med tillverkare av utrustning - teknik för konditori. Som ett resultat av detta har besökarna av IPCC en mängd expertis till sitt förfogande.

Utveckling

På IPCC är samarbetet med våra kunder centralt. Den kombinerade expertisen gör det möjligt att utveckla nya färdiga produkter och koncept, upptäcka nya ingredienser och fundera på hur de kan optimera sina produktionslinjer. Våra toppmoderna anläggningar gör det också möjligt för kunderna att prova potentiella lösningar i en testmiljö innan de inför dem i sina egna produktionslinjer.

Utbildning

IPCC:erna utgör en perfekt miljö för utbildning på en industriell produktionslinje. IPCC har en rad olika pilotutrustningar i en realistisk produktionsmiljö och erbjuder kunder och dotterbolag en chans att utbilda sig på ett så användbart sätt som möjligt.

Support

IPCC:erna stöds av ett globalt team av tekniska chefer, FoU-chefer och rådgivare som är experter på industriella tillämpningar och processer. De tillhandahåller inte bara en hög grad av expertis till kunderna på plats, utan besöker även våra konditorikunder för att se till att de har branschledande stöd på sina egna produktionslinjer.

Om du vill ha mer information om IPCC kan du besöka vår Kontakt sida.