Vår organisation

Vår organisation  

Puratos är en global koncern med fokus på bageri, konditori och choklad. Vi erbjuder ett komplett utbud av innovativa produkter, råvaror och applikationsexpertis för hantverksbagerier, industrier, distributörer samt kunder inom foodservice. Huvudkontoret ligger i Belgien, där familjeföretaget Puratos grundades 1919 av far och son. Idag finns våra produkter och tjänster i över 100 länder runt om i världen och vi växer snabbt med över 9500 anställda globalt. Puratos mål är att vara en pålitlig partner inom innovation och att hjälpa våra kunder över hela världen. Vår passion för innovation, vår pionjäranda och våra kärnvärden i kombination med vårt engagemang för vårt samhälle, är det som kännetecknar Puratos.

Växande Organisation  

Människor har alltid varit det viktigaste för oss, så oavsett om det är samarbete med hantverksbagerier eller konditorier, stora industritillverkare, distributörer eller kunder inom foodservice, är vi redo att tillsammans med dig ta nästa steg för att göra världen bättre

Vårt sätt att agera

På Puratos hjälper vi våra kunder att lyckas med sin verksamhet genom att omvandla teknik och erfarenheter från matkulturer runt om i världen till nya möjligheter. Tillsammans förbättrar vi människors liv och skyddar planeten.

Read more

Discover more About Puratos