Surdegsbröd O-tentic Durum

Working method

Step-by-step component

Surdegsbröd
  1. Previous Manipulation: Tillsätt allt utom 15% av vattnet. Mixa degen och tillsätt resterande vatten sista 2 minuterna
  2. Mixing Time: 00:06:00 1st Speed - 00:08:00 2nd Speed 
  3. Bulk Fermentation: 01:30:00
  4. Manipulation After Fermentation: Jäs i back. Vik med fördel degen 1 gång halvvägs.
  5. Manipulation After Scale: Häll ut degen på ett mjölat bord(med fördel grovt Durum) Kubba degen i önskad storlek(baktiden beräknad efter 800 gr degvikt)
  6. Intermediate Proof: 00:30:00
  7. Make Up: Forma med försiktighet dina bröd till önskad form och ställ på mjölade plåt eller jäsduk. Låt degen återhämta sig och slutjäsa 30-60 minuter

BAKING

Table component

Upptäck

Other recipes for you