Päron Karamell Paj

Ingredienser

Metod

  1. Blanda alla ingredienser till karamellen tills det blir en mjuk slät smet. Sprid ut 100 g i en Ø 16 cm stor rostfri ring täckt med bakplåtspapper.
  2. Skiva det färska päronet i ± 5 mm tjocka bitar. Placera dem som en fläkt i karamellsmeten.
  3. Lägg ihop alla ingredienser till kakbotten och mixa med en vinge i 1 minut på låg hastighet och 4 minuter på medelhög hastighet tills du får en homogen smet. Spritsa 400 g på toppen av päronbasen. Grädda ± 35 min vid 180 °C. Vänd på ett galler för att svalna.
  4. Glasera tårtan med Miroir Neutre och strö några nötter på toppen som dekoration. Torka PatisFrance Mini Pears med hjälp av en handduk, rulla dem i socker och bränn dem med en brännare.

Discover

Related recipes