Nötig tårta

Ingredienser

Arbetsmetod

  • Blanda alla ingredienser till chokladkakan under 4 minuter på medelhastighet. Spritsa 350 g av smeten i en rostfri ring på Ø 14 cm. Grädda 30 min vid 180°C. Låt svalna.
  • Vispa Splendid tills du får en jämn konsistens. Dela kakan horisontellt i två delar och spritsa ett tunt lager fyllning mellan dem.Fördela några körsbär från Topfil Finest Cherry ovanpå fyllningen. Lägg ett andra lager ovanpå och upprepa monteringen.
  • Tips: Gör inte en hög tårta liten i diameter, annars blir det svårt att täcka tårtan med fudge. Håll bredd och diameter proportionerliga i ungefär ett 1:1-förhållande.
  • Smält Fudge Icing Cacao T2 till 40°C.
  • Täck tårtan med fudge.
  • Till dekorationen gör du Fudge Icing Cacao T2 lite mjukt i mikrovågsugnen. Vispa den till en fluffig konsistens. Dekorera tårtan med hjälp av ett tyll. Fäst de färska frukterna med lite smält fudge.

Discover Nutrition info

1,295Kcal
Energy

309Kj
Energy

15g
Fat

8.5g
Saturates

41g
Carbohydrates

34g
Sugars

*

Discover

Related recipes