En glad mage är nyckeln till att må bra! Den ökande konsumentmedvetenheten om vikten av tarmhälsa skapar ett behov av naturligt prisvärd och välsmakande mat för att mata tarmen.

Visste du att den mänskliga tarmmikrobiomet är värd för över 100 biljoner mikroorganismer?

Alla måste hållas glada. 

Hur? Låt oss ta reda på!

Vi påverkar vår hälsa genom vad vi äter. Bröd är förankrat i vår dagliga rutin, vilket gör det till det naturliga valet för en tarmvänlig kost. Några av de recept och ingredienser som finns i vårt bakarv kan göra bröd till den dagliga näring som människans tarm behöver. Dess fibrer matar de goda bakterierna som redan finns i ens tarm, vilket hjälper dem att frodas och skickar en puls av välbefinnande i hela kropp och själ.

Även om bröd har sina rötter i enkelhet, är bakning av Happy Gut-bröd en konst att bemästra och en vetenskap att fullända. Med över 100 års expertis inom bageriprodukter på Puratos slutar vi aldrig utforska, tänka och förnya, och erbjuder lösningar som gör det möjligt för bagare att på ett bekvämt sätt göra de mest oemotståndliga bröden med fördelar för maghälsan.

Lita på vår hundraåriga erfarenhet inom bageribranschen för att reda ut hälsopotentialen hos ditt bröd. För vår magkänsla!

Läs mer om Happy Gut innovationer

Bli inspirerad